Over J&B Kozijnen

Met meer dan 30 jaar ervaring in de bouwwereld is J&B kozijnen,  jong en dynamisch bedrijf met uitstekende vak expertise. 

Sinds jaar en dag worden er kunststof, aluminium en houten kozijnen door ons geplaatst. De afgelopen tijd weten steeds meer mensen ons te vinden wanneer men op zoek is naar kwaliteit kozijnen. 

Daarom hebben wij besloten om als bedrijf onszelf hier meer in te gaan specialiseren. De kracht van J&B kozijnen is, dat wij enkel de beste kozijnen tegen een scherpe prijs leveren. Tevens, door onze jarenlange ervaring binnen de bouwwereld, is zowel de plaatsing en aftimmering van de kozijnen van hoge kwaliteit.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Momenteel kunnen wij alle soorten kozijnen leveren en zijn wij dealer van: Gealan kunststof kozijnen En Reynaers aluminium kozijnen. Van beide kozijnen kunt u afbeeldingen bekijken op de pagina "Onze producten" 

Ook is er een samenwerking mogelijk met Bouw en Dakservice Geldrop die voor al uw andere bouwwerkzaamheden, o.a. dakkapellen, overkapping renovatie (aan en verbouw en aftimmering?) kan zorgdragen. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, kunt u onze werkzaamheden bekijken op de pagina "Ons werk"